Friday, May 01, 2009

En smaksprøve på USA

Det hele begynte torsdag kveld. Billettutskriften fra e-posten så litt merkelig ut, men det hadde jo mye referansenummer, flighter og flyplasser. Men det var likevel som om noe ikke stemte. Med kort tid igjen med pakking ble dette lagt litt bak i hodet.

Vel ankommet gardermoen kl 04.30 begynte problemet i innsjekkingen. Vi var ikke i systemet, ikke var det referansenummer på "billettutskriften" og panikken kom sigende. Vi ble satt til side og damen i skranken ba oss kontakte American Airlines (første fly var Brussel Airlines).

Det var bare å logge seg på macen (som heldigvis var med for anledningen) og finne et dyrt trådløst nettverk. I e-postene kom heldigvis en annen bekreftelse med de riktige numrene opp.

Et steg nærmere – vi fikk sjekket inn til Brussel. Men det var ikke mulig å lage en ”connecting flight” videre helt til Phoenix via Chicago. American Airlines har sitt eget system og det kan ikke hvem som helst bruke. Ikke engang samarbeidspartnere som Brussel Airlines. Interessant. Vi forbereder oss på utfordringer og ny innsjekking i Brussel, og håper vi kommer oss helt frem. Ingen som vet – ingen som vet.

Artig start på dagen.

Ps: bagasjen vår var heldig og ble merket med ”priority”. Denne kan gjerne bli værende en stund der.

No comments:

Besøkende