Wednesday, November 07, 2007

Sony Ericssons venner i gang

Da var håndballsesongen i gang - 1 tap og 1 seier så langt. For andre enn meg selv og lagvenninnene er vel denne linken nærmest meningsløs:

http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=284802

5 comments:

Anonymous said...

Det eneste laget på denne tabellen med 1 seier og 1 tap er Hafslund ... Ergo spiller du for Hafslund. Men da synes jeg det er litt rart at du skriver "Sony Ericssons venner"? Holder du med et annet lag enn det du spiller på selv?? 1 + 1 er jo ikke 3!

Sylvisvas said...

Poenget skulle jeg gjerne gitt deg et - ja - poeng for, men desverre faller det på sin egen urimelighet.

De som er vant til å lese nyheter på nettet om sportsresultater, vet at nyheten er ferskvare og må sees i sammenheng med tidspunktet den ble skrevet (eller oppdatert). Tidspunktet denne ble skrevet var før vi spilte kamp nr 3 (som vi for øvrig vant) - derav blir utregningen 1+1=2. Innlegget her er heller ikke blitt oppdatert fordi dette ikke er en nyhetskanal på linje med nettaviser (det kan du kanskje se av antall "artikler" skrevet også).

For din skyld var det kanskje godt du var anonym - dette ble pinlig. Unnskyldninger, gjerne med navngitt signatur, utbedes herved.

Anonymous said...

Hmm? Nå har jeg prøvd å svare på dette her 2 ganger, men det er akkurat som innleggene blir sensurert av en usynlig, mystisk kraft ... Spooky blogg du har, Sylvelin!!

Men så til saka - jeg sjekket SELVFØLGELIG kampoppsettet før jeg la ut forrige melding, og faktum er at Sony E spilte sin 3.kamp 07.11 - samme dag som du postet innlegget ditt! Mitt argument holder altså mål, og ingen unnskyldning er berettiget.

Hilsen "enslig, 34 m/katt"

Sylvisvas said...

Du (som jeg for ditt eget beste ikke skal avsløre identiteten på) så ikke at sensuren kunne være et signal om at du kanskje burde tenke deg et par ganger om før du trykket "publiser? ;-)

Uansett - tidspunkter er minst like viktig som dager hva gjelder nyheter. Nyheten ble skrevet ca 2,5 timer før 3dje kamp. Altså holder argumentet mitt hold - unnskyldning skulle nok la seg gjøre å publisere lett nå ;-)

Hilsen "ugift m/apekatt"

Anonymous said...

Jeg tenkte meg at dette kom til å komme opp. Men nå er det du som ha skjegget i postkassa - du har nemlig glemt å se på datoen for min kommentar! Jeg leste og kommenterte denne saken den 08.11, og da lå ikke lenger klokkeslett for den 3.kampen ute på nett. Nemlig.

Håper pus og apekatt kan bli kompiser!

Ha en fin dag!

Besøkende